Vi har blivit med +1 knapp

Igår lanserade Google sin +1 knapp, en delningsknapp som fungerar ungefär som Facebooks gilla-knapp som man kan se på var och varannan webbplats idag. Skillnaden är att du ser resultatet av Googles +1 knapp när du gör sökningar på Google och då är det dina kontakter som ser vad du delat.

På vemringde.se har vi sen tidigare gilla-knappen från Facebook, Tweet-knappen från Twitter och dessutom Flattr. Självklart vill vi inte vara sämre än att använda oss av Googles knapp också. Även om jag inte tror att en välanvänd  +1 knapp leder till en mycket bättre placering i Google så kommer de små profilbilderna definitivt göra att man lägger märke till sidan på ett annat sätt.

Därför behöver vi din hjälp!

Visa andra hur mycket nytta vemringde.se genom att klicka på +1 knappen här nere så är vi dig evigt tacksamma!

Samtidigt passade vi på att lägga in Twitters nya (betydligt snyggare) follow-knapp och ändra om ordningen till så att de ska bli enklare att upptäcka.

Vad tycker du? Har det blivit för mycket hysteri kring att dela och gilla saker till höger och vänster eller är det bra att det finns enkla medel för att tipsa sina vänner om bra grejer? Berätta i kommentarerna!

Detta kanske är intressant?

Om Carl-Fredrik Herö (visa alla inlägg)

Carl-Fredrik Herö arbetar till vardags på Elvenite AB i Karlstad som Web Architect. Där hjälper han företag att bli mer effektiva genom bättre interna samarbetsverktyg, intranät och wikis.
This entry was posted in Nyheter and tagged , , , . Bookmark the permalink.
 • http://teknikkonsument.se/ Magnus

  Måste säga att gränsen för sociala funktioner på webben passerades när webbutikerna började införa möjlighet att dela kundvagnen med vänner…

  • http://carl-fredrik.net Carl-Fredrik Herö

   Kan man göra det? ”Titta vad jag köpt!!” alltså?

 • Bubbarinkeby

  Säljfokus i Scandinavien AB är det någon som blivit lurade av dem riktigt fula fiskar, lurar på invandrare Viasat abonnemang… Vore intressatn att höra vad andra hasr för erfarenhet?

  • http://carl-fredrik.net Carl-Fredrik Herö

   Vilket nummer ringer de ifrån? Denna diskussion är bättre att ta på sidan om deras telefonnummer, många fler kommer att se frågan då.