Vemringde.se för iPhone 2.1

Ladda ner nya iPhone-appen

Ladda ner nya iPhone-appen

Efter lång väntan är den äntligen här, den stora uppdateringen av vår iPhone app! Med den kommer många sköna nyheter:

 • Namn på numret som ringer, nu står det inte bara ”Blockerad av vemringde.se”, du får även, oftast, namn på företaget som ringer. Detta är den utan tvekan största önskade funktionen vi fått in från er.
 • Rapportera nummer till vemringde.se direkt i app! När du ska lägga in ett nytt nummer i din egna blocklista kan du välja att även skicka in det till oss.
 • Nytt utseende, appen sker och beter sig mer som en ”native” app, vilket förhoppningsvis ska göra den lite enklare att använda.

Jag har medvetet väntat med att annonsera ut uppdateringen eftersom version 2.0 inte flyttade över befintliga blocklistan till nya appen. En stor sak för mig, så jag bad Igor, som utvecklar appen, om instruktioner om hur man enklast kan flytta över dem till den nya appen. Istället bygger Igor om appen så att det sköts direkt, på bara ett par dagar, strålande!

Så har du inte laddat ner appen än så gör det nu!

Uppdatering: Utläggningen om appar med liknande namn har tagits bort då de med mest snarlikt namn nu döpt om sin app. Fortfarande finns det en app ”Vem ringer?” som vi alltså inte har någonting alls med att göra.

Detta kanske är intressant?

Om Carl-Fredrik Herö (visa alla inlägg)

Carl-Fredrik Herö arbetar till vardags på Elvenite AB i Karlstad som Web Architect. Där hjälper han företag att bli mer effektiva genom bättre interna samarbetsverktyg, intranät och wikis.
This entry was posted in Appar, Nyheter, Produkter and tagged , , . Bookmark the permalink.
 • One Wave AB

  Vemringde framgår inte som bättre exempel. Skulle uppskatta om ni varken blandade in ”Vem ringer?” i blogginlägget eller skriver osanna bottenbetyg till appen, enligt följande skärmdumpar, http://cl.ly/DMEDhttp://cl.ly/DMnu .

  Vi på ”Vem ringer?” och One Wave AB försöker att hålla oss utanför dessa oprofessionella bedrägerier och försöker föregå med ett gott exempel i en marknad annars fylld med profithungriga parasiter.

  • http://carl-fredrik.net Carl-Fredrik Herö

   Jag tycker att kommentarerna snarare bevisar exakt det jag försöker berätta med inlägget. Att ni medvetet lurar kunder genom att använda ett väldigt snarlikt namn. Inget av inläggen har gjorts när ni släppte er app, utan snarare när vår app uppdaterades. Det är inte svårt att tänka sig att en kompis tipsat om uppdateringen när man fick upp den på AppStore.

   Jag vore en idiot om jag avslöjar någon och gör på exakt samma sätt själv.

   Dags att ta på sig kreativitetshatten och komma på någon eget nu. Och sluta kalla er för ”orginalappen”. Det blir bara löjligt.

  • sådeså

   Men snälla…
   Eran app FUNKAR INTE!
   Därför får ni de recensioner ni får

 • Erik

  Vad ska man säga, inte ovanligt att mer eller mindre oseriösa bolag drar nytta av andra (ofta mer seriösa) aktörer. Solklart tycker jag att det inte kan vara någon annan än Team Lundgårds ”personal” som röstar på sina egna appar (just eftersom man inte verkar ha röstat på något annat). 

  One Wave: Blir lite konfunderad över era skärmdumpar. På vilket sätt skulle detta vara ett ”bevis” för att Fredrik och Vemringde röstat på sin egen app? Jag tycker mer att det verkar som att ni lyckats med (vad jag förmodar var avsikten från första början att få användare att ladda ner er app, när han/hon egentligen sökte efter Vemringde. Inte heller så otroligt att den personen blivit besviken när det visat sig att han fått fel app. 

  Jag har använt Vemringde-appen i snart ett år, otroligt bra funktionalitet. Skulle också ha blivit irriterad om det visat sig att jag laddat hem ”fel”.

  /Erik

  • One Wave AB

   Erik, det aningen misstänksamma är att strax efter att Vemringde appen åkte av topplistan får vi en hel del recensioner som rent ut sagt ljuger om vår applikations funktionalitet och säger att konkurrenten Vemringde är bättre trots att de båda inkluderar i princip samma funktioner och fungerar minst lika väl. Detta är såklart heller inte något bevis för nämnd akt men när man sedan bestämmer sig för att hänga ut ”Vem ringer?” appen i samband med ”Vem ringde?” utan några som helst grunder känns det inte helt rätt.

   Vi vill som sagt bara ta ställning mot dessa bedrägerier som ”Vem ringde?” och till viss mån ”Vemringde” använder sig av och skulle uppskatta om Carl-Fredrik höll oss utanför detta när han skriver sådana här blogginlägg.

   • http://twitter.com/stefanjanson Stefan Janson

    Varifrån hämtar ni data till er app, kan ju vara utav intresse för de nyfikna.

 • Info

  Bugg – varje uppdatering tar bort tyst ringsignal och vibrering av.

 • Eva

  efter att jag uppdaterat appen på min Iphone så fungerar den inte längre, den blockerar inga samtal för mig alls.

 • Steve

  Vem ringde fungerar inte alls längre köp ”Vem ringde?” istället!

 • MonaGranholm

  Jag kan inte ladda ner ”tyst ringsignal” till min iPhone 3, kan inte den tysta signalen följa med appen?

  • http://carl-fredrik.net Carl-Fredrik Herö

   Vi har försökt med det men det tillåts inte vad jag vet av Apple. Jag lovar att vi ska titta på det igen.

 • Björn

  Hej
  Appen uppdaterar inte telefonnummer, förblir tom även efter att ha följt Lars Krantz tips om hur att få den att fungera med Exchange.

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=583752324 Leif Dahl

  Appen funkar bra så när som på en liten, men irriterande, detalj. Vid uppdatering med nya nummer återgår inställningar för ringsignal etc. till grundinställningarna. Alltså ringer det och vibrerar i min iPhone trots att nummret som ringer finns på listan över blockerade. Jag har laddat ner den ”tysta” signalen och ställt in ingen vibration.
  Är det något som ni kan åtgärda?

  • http://carl-fredrik.net Carl-Fredrik Herö

   Vi är medvetna om problemet och det kommer fixas till nästan version.

 • Pingback: Anonym

 • http://utvbloggen.se Jonas Lejon

  Hittar inte appen? Får bara upp att detta objekt finns inte i den svenska butiken i appstore.. etc

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=583752324 Leif Dahl

   Jag har appen installerad sedan länge. Kollade i Appsotre nu och upptäckte. precis osm du, att den inte står att finna :( Märkligt!
   Jag har heller inte ”hört från” Vemringde på ett bra tag. Tidigare kom det uppdateringar av telefonnummer minst en gång i veckan.

   • http://www.vemringde.se/ Vemringde.se

    Hej Leif!
    Vår iPhone-app är därför under omarbetning och bör vara uppe igen inom kort. När det gäller uppdateringarna så är allt fullt fungerande – hämta en ny nummerlista på startsidan i appen.

  • http://www.vemringde.se/ Vemringde.se

   Hej Jonas!
   Apple har nya direktiv och vår iPhone-app är därför under omarbetning. Bör vara uppe igen inom kort.