Varm i hjärtat

När jag startade vemringde.se för drygt 2,5 år sen hade jag en tanke om att väldigt många undrade samma sak som jag: Vem är det som ringer? Tänk om man kunde berätta för alla andra om det man kände till och ta del av andras kunskaper där man själv inte hade en aning? Resultatet blev vemringde.se och varje dag gläds jag åt det faktum att ni besökare faktiskt hjälper varandra med exakt det här.

Men idag är jag extra glad, 3 st oberoende små berättelser påminner mig om vad vemringde.se har bidragit med under dessa år. GT skriver idag om ”Johan, 32″ som sextrakasserat många kvinnor via sms. Vemringde.se nämns i artikeln som en informationskälla där många kvinnor berättat liknande historier. Ett annat exempel på hur ni hjälper varandra hittar vi på twitter idag, jonas undrar vem som ringer från 0547770100 och på mindre än 3 min har han fått svar.

Det sista exemplet handlar om att ni besökare faktiskt bryr er om kvaliteten på vemringde.se också. Väldigt många kommentarer är från irriterade personer (vilket är fullt förståeligt). De allra flesta håller sig inom ramen för vad man får skriva, men det finns vissa som lägger ut privat information om utpekade personer, vilket man inte får göra och det reagerar ni också på. Så tusen tack till alla, för att ni hjälper varandra och för att ni hjälper oss att bli bättre!

Om Carl-Fredrik Herö (visa alla inlägg)

Carl-Fredrik Herö arbetar till vardags på Elvenite AB i Karlstad som Web Architect. Där hjälper han företag att bli mer effektiva genom bättre interna samarbetsverktyg, intranät och wikis.
This entry was posted in I media, Varningar and tagged , . Bookmark the permalink.
 • Maria

  Här får du lite mer värme..
  Jag är så tacksam för vemringde.se. Förr var jag tvungen att prova mig fram med alla tänkbara ändelser av det terroriserande telefonnumret på Eniro eller Hitta. Nu får jag veta direkt vem det är som har sökt mig och kan nästa gång välja att inte svara, utan lägga min tid på bättre saker än att försöka förklara varför jag inte är intresserad, om och om igen.
  Grym tjänst! Tack!

  • http://carl-fredrik.net Carl-Fredrik Herö

   Tack Maria!