Teloteket och IT-Butiken saboterar kommentarsfält

Teloteket, tidigare TL Sales, och IT-Butiken / Swedfonenet manipulerar och saboterar medvetet omdömen och kommentarer för att dölja kritik. Nu tvingas vi rensa bland samtliga kommentarer – och ta bort hundratals felaktiga.

Vid flera tillfällen har Vemringde.se tvingats radera kommentarer skrivna från Teloteket.se och IT-ButikenDet kan röra sig om mestadels korta budskap med många radbrytningar vilket får effekten att negativ kritik undangöms (genom att de mycket långa inläggen av tomma rader ”knuffar bort” det negativa innehållet).

Teloteket
Teloteket registrerar massivt antal ”uppröster” på egna kommentarer: 

I dagsläget har även hundratals identiska kommentarer skrivits genom flera olika IP-adresser med texten ”ringde fast ja har nix, men trevliga…” under Vemringde-etiketten ”Teloteket”. Totalt har över 700 st nu raderats:style=”display:block”
data-ad-client=”ca-pub-4032176891960177″
data-ad-slot=”7043880499″
data-ad-format=”auto”>


Dessa kommentarer skrivs sannolikt för att knuffa ner negativa omdömen.

Representanter från Teloteket skriver negativa kommentarer under fingerade namn mot konkurrerande verksamheten IT-butiken / Swedfonenet. Det ser vi här, när databasen filtreras mot en IP-adress som används i officiella ärenden av e-postadresser tillhörande en Samuel och en Christian på Teloteket:

IT-butiken

Men IT-Butiken i sin tur, gör ungefär samma sak. Märkligt nog ligger flera hyllande inlägg skrivna av olika personer – inlagda från en och samma dator och IP-adress. Under namnen Linda, Magnus, Erik och Per ser det ut så här:

IT-Butiken skriver även korta kommentarer men med hundratals tomma rader i, för att knuffa ner de negativa ömdomen verksamheten dragit på sig.

Har du något att berätta om IT-Butiken eller Teloteket?
Skriv en kommentar i fältet nedan.

Om Vemringde.se (visa alla inlägg)

Vemringde.se visar information om nummer och samtal när inte de vanliga söksidorna gör det. Den unika databasen består av tusentals telefonnummer som rapporterats av besökarna själva. Nya rapporter inkommer dagligen.
This entry was posted in Annat. Bookmark the permalink.
 • Janne

  Vi är många som förstått att det är dom själva som skriver kommentarerna, t.o.m. deras egen suppleant i styrelsen skriver smickrande kommentarer om deras eget företag, det bevisar hur oseriösa dom är, dom har minst 15 polisanmälningar på sig.
  är själv i konflikt med dom. Blir nog en till polisanmälan.

 • Janne

  Det är Teloteket jag menar.

 • Lasse

  Bara för att det är samma IP-nummer så behöver det inte vara samma person, däremot pesoner på samma plats (som sitter bakom samma router)

 • H

  Kommentarer på it butikens sida på vemringde syns inte pga it butikens egna kommentarer igen… Snälla fixa det, dom lurar oskyldiga stackars människor

 • Christer

  IT-Butiken ringde fast jag har Nix, och på en moddad uppkoppling för att man knappt skulle höra. Jag bestämmer inte här sa jag och la på.

  • Karro

   Åh vad bra, det ska jag också börja säga när det tjyvrings!

 • pailler olivier

  Hej

  Jag är en person som ger lån till internationella.

  Behöver du ett lån? hur mycket behöver du och hur lång tid efter du tillbaka mig detta belopp?

  Väntar på att läsa från dig på följande adress om din ansökan är verkligen allvarligt: online.kredit@outlook.fr

  Hjärtligt