Vad ska det bli av blipappa.nu?

Jag driver förutom vemringde.se ett par andra webbplatser, till exempel HDtrailers.se, som föga förvånande visar filmtrailers i HDupplösning. Men sen har jag även domänen blipappa.nu sen cirka 1.5 år tillbaka. Tanken var att jag där skulle skriva om mina upptäckter, åsikter och erfarenheter av att vara nybliven pappa men tyvärr har sidan fått på tok för lite kärlek mot vad jag hade planerat. Livet som småbarnsfar ger en väldigt lite tid andra hobbys och eftersom jag inte är den som kan rapa upp oändliga mängder blogginlägg på minimal tid måste jag tänka om.

Nu är frågan: Vad ska jag göra av sidan istället? Det behöver vara något som inte kräver att jag aktivt publicerar innehåll med jämna mellanrum, dessutom blir det ju så mycket bättre när vi hjälps åt, jag tycker vemringde.se är ett utmärkt exempel på den teorin.

Mina tankar går därför till att skapa något där alla kan vara med och bidra med innehåll, men i vilket format? Ett forum kanske vore det självklara valet för många men jag känner att det inte riktigt passar in, kanske en ”fråga / svara” webbplats som Quora eller StackOverflow vore bättre.

Vad tycker du? Finns det plats för ytterliggare ett pappaforum eller ska det vara ett annan inriktning? Vad skulle göras för att bli bättre än det som finns idag?

Om Carl-Fredrik Herö (visa alla inlägg)

Carl-Fredrik Herö arbetar till vardags på Elvenite AB i Karlstad som Web Architect. Där hjälper han företag att bli mer effektiva genom bättre interna samarbetsverktyg, intranät och wikis.
This entry was posted in Annat and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.
  • http://www.facebook.com/gustaf.posse Gustaf Posse

    Kör på en fråga/svara sida det ger nog bäst resultat. Förhoppningsvis börjar jag fråga saker förr eller senare också! :)

    • http://carl-fredrik.net Carl-Fredrik Herö

      Bra där Posse!! Hoppas vi snart får träffa en liten mini-greve! :)